MindBloom
relaxációs
koncentrációs
Asztali eszközök
EEG neurofeedback játékok
Bővebben

Eszközök leírása:

Ezek az EEG neurofeedback eszközök első és másod generációs fejlesztések az agyhullámokkal irányított játékok generációjában.
Az asztali eszközök kezelhetősége gyorsan elsajátítható, és a legegyszerűbb módja a koncentrációs vagy relaxációs technikák gyakorlására.
MindFlex
A Mindflex, mely szintén az EEG technológiára épül, homlokunkra és fülünkre erősített érzékelők segítségével érzékeli agyhullámaink intenzitását.
Egy labdát kell különböző elemekből összeállított akadálypályán végig vezetnünk, kizárólag az elménk erejével. A labda másként mozog magas koncentrációjú és relaxált állapotban, így ezeket váltogatva tudjuk az akadályokat teljesíteni.
MindFlex Duel
Az eredeti “agyban nagy” Mindflex játék működési elvén alapulva ennél az eszköznél 2 játékos küzd meg egymással egy intenzív mentális párbajban. A játékosok a koncentráció és a relaxáció különböző szintjeinek elérésével “harcolnak egymással”, akár különféle akadályokkal, de kizárólag az elméjük irányításával.
A játék lehetőséget kínál az egyéni, valamint a fej-fej melletti küzdelemre, csakúgy mint a közös, csapatban való együttműködésre.
Force Trainer
Az eszközt agyhullámok segítségével irányítjuk úgy, hogy a tréningtoronyban lévő gömböt a gondolat erejével lehet mozgatni. Az összeköttetést egy különleges technológia oldja meg, melyet egy vezeték nélküli fejhallgatóba szereltek, ami az agyhullámokat szenzorokkal érzékeli.
Az eszköz döntően a koncentráció javítását segíti elő.
Az eszközökhöz egy asztalt vagy könyöklőt, illetve szükség esetén 2 széket kérünk biztosítani.

Eszköz galéria:

Bővebb információért keress minket bizalommal!